Pages

29 Kasım 2008 Cumartesi

Tarif Ölçüleri













Malzeme


tatlı 
kaşığı
1 çorba 
kaşığı

kahve fincanı

çay
bardağı
1  
su

bardağı
Arpa Şehriye     50 gr 80 gr 165 gr
Buğday     55 gr70 gr  155 gr
Bulgur     50 gr 65 gr 135 gr
Domates Salçası 10
gr
30 gr 75 gr 120 gr 200 gr
Erişte     30 gr 45 gr 80 gr
İrmik   15 gr 50 gr 70 gr 150 gr
Karabiber 2 gr 6 gr     
Kırmızı Mercimek     55 gr 70 gr 155 gr
Kuru Fasulye    55 gr 70 gr 155 gr
Makarna     20 gr 35 gr 75 gr
Margarin5 gr 15 gr      
Nohut     55 gr 70 gr 155 gr
Pirinç   20 gr 65 gr 80 gr 175 gr
Pirinç Unu   30 gr 50 gr80 gr 130 gr
Pudra Şekeri 7 gr 20 gr 40 gr 100 gr 150 gr
Sıvı yağ    60 gr 110 gr 180 gr
Su      60 gr 100 gr180 gr
Süt      75 gr 120 gr 200 gr
Tel Şehriye    30 gr 45 gr 80 gr
Tereyağ 5 gr 15 gr      
Toz Şeker10 gr 30 gr 50 gr  120 gr 200 gr
Tuz 5 gr 15 gr     
Un   25 gr 45 gr  60 gr 125 gr

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız