Pages

16 Aralık 2008 Salı

Limon ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç

Malzemeler
4 Parça piliç göğüs eti (400 gr)
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Sosu için :
1 Demet fesleğen
2 Çorba kaşığı krema
4 Çorba kaşığı süzme yoğurt
2 Çorba kaşığı limon suyu
2 Diş sarımsak
Tuz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Piliçleri sıvı yağa bulayıp, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
Izgarayı önceden kızdırın ve alt üst ederek pişirin.
Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu blenderda püre haline getirin.
Piliç ızgaraların üerine fesleğenli sos sürerek servis yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız